Bali Massage di Bangi

Bali massage di Bangi5Ramai antara uolls yang tanya pada Nini tentang Bali Massage di Bangi. Disebabkan pertanyaan uolls, maka tercetuslah idea buat blog minggu ni tentang Bali massage yang mendapat sambutan hangat dan high-demand. Nini jugak akan share tempat paling favourite Nini sellau buat Bali massage. Confirm tak menyesal uolls! Evolusi Bali massage juga mempunyai sejarah yang menarik. Urutan Bali kontemporari terdiri daripada gabungan teknik yang berasal dari pelbagai budaya yang diterima oleh Bali dan disesuaikan untuk dengan penciptaan karya yang diolah ke bahagian badan melalui inovasi mereka sendiri. Jadi, jom Nini share tentang teknik urutan Bali sebelum uolls cuba nanti!

Teknik Bali Massage

Bali massage di Bangi6Bali massage adalah rawatan penuh tubuh, sesuai untuk mereka yang ingin menjaga tubuh badan mereka dari kulit kepala hingga ke kaki. Semasa urutan berlangsung, pesakit mesti berbaring di tilam urutan profesional; mereka kemudiannya dilumurkan dengan minyak urutan yang dipilih oleh pelanggan mengikut kesusaian diikuti dengan khidmat konsultasi daripada terapis.

Teknik ini termasuk pukulan lembut dan santai serta stimulasi pressure-point yang kuat. Terapis mula mengurut pada bahagian kaki, kemudian berpecah ke bahagian belakang badan dan lengan. Akhirnya, perlahan-lahan mengurut bahagian kepala. Terapis menggunakan kombinasi stretching lembut, stretches, skin rolling, kneading dan stroking, dan stimulasi titik tekanan, untuk merangsang aliran darah dan limfa.

 

Kelebihan Bali Massage

Bali massage di Bangi2Bali massage membantu mengurangkan tekanan, merangsang aliran darah, melegakan otot yang tegang, membantu detoksifikasi tubuh, menyuburkan dan melembutkan kulit. Sesiapa sahaja mampu menerima rawatan ini dengan syarat mereka tidak mengalami beberapa patologi yang mana urutan tidak digalakkan.

 Bali Massage di Curio, Bangi

Bali massage di Bangi4Now, jom Nini share dekat uolls tempat paling favourite Nini untuk buat Bali massage di Bangi! Jom semua warga Bangi pakat-pakatlah serbu Curio Spa yang terletak di bangunan Bangi Paragon Point di Bangi Sentral. Sudah lebih 2 tahun Curio Spa Bnagi bertapak dan yang istimewanya bukan sahaja ada tawarkan servis massage, servis lain seperti waxing, body treatment, manicure, pedicure rawatan tapak kaki semua ada! Sebab itu lah Nini cakap Curio Spa ni Nini paling love sangat!

 

Bali massage di Curio antara yang paling high-demand dan sekarang ada pakej berbaloi untuk uolls cuba! Pakej termasuk ada massage, body treatment (luluran scrub badan), water therapy bath in Jacuzzi Bath tub dan macam- macam lagi!! Memang berbaloi sangat. Klik sini untuk ketahui lebih lanjut. Cepat uolls! Nini dah book untuk slot minggu ni. Ada rezeki jumpa uolls dekat Curio Spa okay.

Jangan lupa follow Curio Spa untuk update dengan promo terkini !

Facebook : Curiospa

Instagram : @Curiospa

Leave a Reply